Crește-ți Încrederea În Tine
Cum Să Te Simți Puternic Și Stăpân Pe Tine În Orice Situații
Acest material conține un CD cu 5 Lecții audio de câte 25-30 de minute fiecare și 7 Exerciții psihologice cu efecte rapide de creștere a încrederii în sine.

Numele meu este Marius Simion, sunt Master Trainer NLP și fondatorul celei mai mari comunități de NLP din România, NLP Mania. Când am început dezvoltarea personală nu reușeam să leg două vorbe în fața oamenilor. Teama mea cea mai mare era că o să mă fac de râs.

Îmi era teamă să spun ce gândesc și preferam să ascult ce zic alții, doar pentru că nu aveam încredere că o să fiu luat în seamă.

Cel mai mult mă afecta când credeam că nu sunt bun de nimic. În sinea mea îmi doream să fac lucruri mari, să devin cineva și îi invidiam pe prietenii mei care păreau născuți pentru succes, erau tot timpul „pe fază”, știau ce să spună și ce să facă în orice moment. Eu mă prefăceam că sunt relaxat, că mă simt bine, că sunt „în largul meu”, dar în interior eram stresat și tensionat.

Îmi doream să scap de presiunea asta, îmi doream să fug și să evadez din viața mediocră în care trăiam, dar nu aveam nici o idee despre cum să fac asta. Nu îmi trecea prin cap că la un pas de mine erau oameni care au fost în aceeași situație și care au trecut peste lipsa asta de încredere care mă măcina zilnic.

În timp ce descopeream, pas cu pas, misterele psihologiei, am început să aplic tehnicile din cărți. Nu erau cursuri sau audiobook-uri pe atunci, doar cărți: unele bune, altele proaste.

Am învățat pe pielea mea, testând pas cu pas fiecare exercițiu, până când am găsit acele exerciții care mi-au schimbat viața.

De atunci am știut că scopul meu este să dau mai departe aceste informații celor care au nevoie de mai multă încredere în sine.

Acum am pregătit pentru tine un curs audio care te poate ajuta foarte rapid și ușor să capeți încredere în propriile forțe.

CD-ul conține 5 Lecții de câte 25-30 de minute și 7 Exerciții psihologice cu efecte rapide de creștere a încrederii în sine.

Cursul Audio Crește-ți Încrederea În Tine este pentru tine dacă:

Te simți nesigur pe tine când vorbești cu grupuri de oameni;

Te simți slab pentru că nu ai curajul să spui ce gândești și ce dorești;

Ai uneori impresia că toți te analizează și îți găsesc defecte;

Te simți jenat și intimidat când cineva se uită insistent la tine;

Ai senzația că nu îți poți controla gândurile și emoțiile;

Te gândești cu teamă la viitor și nu ești sigur că vei avea succesul pe care îl dorești;

Crezi că meriți mai puțin decât alți oameni și că nu ai nimic special și unic;

Crezi că îți este destinată o viață mediocră și nu ai curaj să lupți pentru o viață extraordinară;

Ești genul de persoană care „stă în banca lui” și nu te vezi construindu-ți un destin superior;

Te mulțumești să visezi și să amâni în loc să treci la acțiune chiar acum.

Da, vreau să am mai multă încredere în mine 99 RON

Comenzile sunt procesate de Stepout prin www.stepout.ro

Ciprian Fecheta

Tehnicile de predare și exercițiile făcute la cursurile cu Marius sunt atât de eficiente, încât eu personal, am simțit îmbunătățiri evidente în sistemul meu de gândire și în viața mea de zi cu zi. Mulțumesc, Marius! Te îmbrățișez cu drag!

Structura Materialului Audiobook și Mostre Audio Gratuite

Ascultă gratuit câte o mostră din materialul audio.

(Click pe butonul de play și pornește automat)

Capitolul 1 – Stima de sine

(durată 27 min)

Înveți cum să îți schimbi părerea negativă despre tine însuți;

Descoperi ce contează cu adevărat pentru a avea încredere în tine;

Afli cum ți-a fost distrusă încrederea în tine și ce ai de făcut ca să o reconstruiești rapid.

Capitolul 2 – Respectul de sine

(durată 18 min)

Cum să câștigi respectul celor din jur prin atitudinea ta și să îți construiești o personalitate puternică;

Cum se distruge și cum se construiește respectul de sine;

De ce fără respect de sine îți distrugi relația de cuplu.

Capitolul 3 – Decizii și alegeri

(durată 22 min)

Care sunt blocajele care te-au ținut pe loc până acum și cum scapi de ele;

Puterea de decizie este obligatorie pentru omul superior;

Cum să îți construiești o strategie de succes în viață.

Capitolul 4 – Despre Convingeri

(durată 20 min)

Cum te „minte” propria ta minte, capcană în care suntem programați să cădem și cum să o depășim;

Cum se formează convingerile negative și cum le poți schimba în convingeri pozitive;

Tehnică de auto-coaching pentru schimbarea convingerilor negative personale sau ale altora.

Capitolul 5 – Autenticitate, Comunicare, Timiditate

(durată 20 min)

Dilema timidului într-o conversație „Despre ce să vorbesc?” și cum să o depășești;

Despre teama de ridicol și cum să scapi de ea rapid prin tehnici simple de comunicare;

Trucuri de comunicare care să te transforme într-un veritabil maestru al suspansului și al conversațiilor interesante.

Exercițiile practice:
Exercițiul 1

Cum să îți crești respectul de sine (durată 4 min)

Exercițiul te ajută să îți dezvolți rapid stima de sine și respectul de sine. Te ajută să dezvolți o atitudine pozitivă, optimism și te protejează împotriva gândirii negative.

Pe termen lung acest exercițiu te ajută să îți construiești o personalitate echilibrată emoțional și te ajută să fii sigur pe tine în orice situații.

Exercițiul 2

Elimină definitiv emoțiile negative (durată 16 min)

Fișierul audio conține explicațiile pentru exercițiu, adică prima dată îți explic pe ce se bazează și abia apoi îți dau partea practică.

Acest exercițiu este cel mai important pentru tine dacă ai uneori emoții negative (teamă, anxietate, tristețe, furie, gelozie etc) și nu ai găsit o metodă care să le elimine.

Exercițiul acesta te ajută să scapi de emoții negative din trecut și prezent. Dar, și mai important, îți dezvoltă un „scut de apărare” împotriva emoțiilor negative care ar putea să apară în viitorul tău.

De fapt, ce face exercițiul este să te învețe cum să te protejezi de orice emoție distructivă.

Exercițiul 3

Igiena mentală și emoțională (durată 11 min)

Dacă te-ai gândit că ai nevoie de un program zilnic de dezvoltare personală pe care să îl respecți, atunci acest exercițiu este baza acelui program zilnic.

Vei învăța ce ai de făcut zilnic ca să îți construiești o personalitate puternică, pas cu pas, zilnic.

Exercițiul 4

Tehnica celor 3 oglinzi (durată 12 min)

Exercițiul acesta l-am creat într-un moment în care simțeam că, orice aș face, nu reușesc să îmi dezvolt încrederea în mine.

Este poate cel mai spectaculos exercițiu pe care l-am creat pe tema încrederii și a puterii interioare. Îți oferă în timp foarte scurt o viziune interioară măreață, grandioasă. Te ajută să treci de la o imagine de sine normală, chiar mediocră, la o imagine de sine superioară, extraordinară.

De fapt este un exercițiu potrivit pentru cine dorește să aibă parte de o viață extraordinară, ieșită din comun. Acest exercițiu îți pregătește personalitatea, gândirea și emoțiile pentru a trăi ca un om superior, pentru a avea o viață încununată de succes.

După ce folosești minim 2-3 săptămâni acest exercițiu îți vei schimba gândirea de la „cred că merit” la „știu cu siguranță că merit mai mult în viață și sunt decis să lupt pentru asta”!

Îți recomand din tot sufletul acest exercițiu pentru că este ca o trambulină care te ajută să faci saltul de la un începător în dezvoltare personală la un avansat, plin de forță interioară.

Exercițiul 5

Amplifică motivația interioară (durată 11 min)

Acest exercițiu este super eficient pentru tine atunci când simți că îți scade motivația. Uneori, când mă simțeam fără motivație să merg mai departe, când eram în periocol să amân sau să abandonez, apelam cu succes la acest exercițiu.

Te va ajuta să îți crești instant motivația și hotărârea de a lupta până la capăt atunci când ești fără putere și fără energie. Este un fel de „vitamină” motivațională pe care o poți folosi de fiecare dată când ai nevoie.

E un exercițiu care nu ar trebui să lipsească din „trusa” ta de dezvoltare personală. Nu e necesar să îl incluzi într-un program zilnic, dar dacă îl ai poți să îl folosești de fiecare dată când vrei să te motivezi pentru ceva anume.

Poate să fie folosit înainte de întâlniri importante, poți să îl folosești când ți-a dispărut motivația pentru un proiect la care lucrezi etc.

Îți redă imediat forța motivațională de la început.

Exercițiul 6

Insula secretă (durată 21 min)

Cel mai profund exercițiu din acest pachet, „Insula secretă” este pregătit special pentru a produce, la cel mai profund nivel al subconștientului, acele modificări care să îți dea încredere în tine.

Acest exercițiu este construit ca o transă ușoară, hipnotică, o stare de relaxare prin care să îți dai voie să îți transformi toate convingerile negative din mintea ta.

Este un exercițiu care, pe lângă încredere în tine, îți va activa creativitatea, atitudinea detașată, relaxarea, forța de vindecare emoțională.

Recomand acest exercițiu indiferent dacă ai nevoie de mai multă încredere în tine sau nu, pentru că îți aduce cele mai spectaculoase îmbunătățiri la un nivel profund al personalității.

Pe lângă amplificarea la maxim a încrederii în tine, acest exercițiu acționează ca un „Upgrade” al personalității, îți îmbunătățește modul de a gestiona emoțiile, de a face față stresului, de a-ți descoperi menirea ta în viață.

Exercițiul 7

Programează-ți subconștientul pentru succes (durată 15 min)

Acest exercițiu NLP l-am folosit deseori pentru programarea subconștientului. Avantajul programării subconștientului este că după ce ai creat programul, nu mai e necesar să te ocupi de el. Pur și simplu, subconștientul o să îți împlinească ceea ce i-ai cerut. Nu contează dacă tu crezi sau nu crezi, un program subconștient devine obligatoriu și se împlinește.

Acest exercițiu l-am gândit pentru a programa subconștientul ca tu să ai succes în ceea ce îți dorești și să îți dea și mai multă putere și încredere în tine.

Recomandarea mea este să îl folosești timp de 2 săptămâni zilnic, apoi să faci o pauză de alte 2 săptămâni. După aceea vor apărea deja rezultate notabile.

Comandă Cursul Audio 99 RON

Comenzile sunt procesate de Stepout prin www.stepout.ro

BONUSURI

Bonus1

Ia decizii rapid (durată 3 min)

Un exercițiu scurt care vine în ajutor când ai nevoie să iei decizii și nu știi ce cale să urmezi. Te ajută în special când ești într-o dilemă și nu știi ce e mai bine să alegi.

Bonus2

Elimină teama de boală (durată 14 min)

Multă lume se gândește la boală și își consumă energia mentală în loc să folosească acea energie psihologică pentru însănătoșire. Acest exercițiu te ajută să scapi de teama de boală și îți activează procesul de însănătoșire care începe din plan mental și merge spre corpul fizic.

PDF „Ghid de utilizare a exercițiilor audio”

Un mic ghid care îți explică cum să aplici aceste exerciții, când să le faci și care sunt cele mai bune metode ca să ai maximul de rezultate.

6 motive ca să înveți împreună cu Marius Simion:

1. Este cel mai cunoscut Master Trainer NLP din România;

2. Până în prezent Marius a lucrat cu peste 10.000 de persoane față în față, la cursuri, workshopuri, conferințe, unu-la-unu, în tabere etc.

3. Este fondatorul comunității nlpmania.ro, cea mai mare comunitate de NLP din România, cu peste 40.000 de cititori.

4. Este Master Trainer NLP, Coach Wing Wave, Cofondator al Institutului de Cercetare și Dezvoltare a Excelenței, Cofondator al școlii de Coaching Mastery;

5. Este trainer și autor de programe de dezvoltare personală pe profilele: NLP Practitioner & Master Practitioner (începători și avansați); Inteligența emoțională; Psihologia relațiilor de cuplu; Psihologie experiențială; Psihologie transpersonală; Tehnici de meditație; Tehnici avansate de comunicare; Limbaj Non-Verbal.

6. Este autor acreditat Stepout Publishing House.

Da, trimite-mi toate aceste materiale 99 RON

Comenzile sunt procesate de Stepout prin www.stepout.ro

Îți ofer o garanție de 200%

Sunt atât de sigur că vei îndrăgi acest material și că îți va fi de folos, încât îți ofer o super garanție. Dacă nu ești mulțumit de orice aspect al acestui audiobook, îmi dai un e-mail și îți voi returna 100% banii, fără întrebări. Și poți păstra și toate materialele.

Ce spun alte persoane care au învățat împreună cu mine?

CD-ul conține 5 Lecții de câte 25-30 de minute și 7 Exerciții psihologice cu efecte rapide de creștere a încrederii în sine

Comandă Cursul Audio
99 RON

Comenzile sunt procesate de Stepout prin www.stepout.ro