Bonus NLP Practitioner

Descarca aici: 

[download id=”23″]

*

*

REZUMAT SI INSCRIERI 

 

Incepe cel mai bine structurat curs de dezvoltare personala care exista in lume la ora actuala!

– Cursurile o sa fie in TIMISOARA si CLUJ iar trainerul tau o sa fie Simona

– Sunt 7 module, cate un modul pe luna, in weekend de la 09.00 la 18.00

– Cursul este acreditat de Asociatia Europeana de NLP si de Asociatia Romana de NLP

– Costul unui modul este 120 euro, plata se face la fiecare modul. Exceptie primul modul care costa doar 95 euro.

– Pentru inscriere trebuie sa selectezi un oras unde vrei sa faci cursul si sa completezi formularul ce iti va apare. Apoi vei primi informatii pentru plata avansului (in valoare de 50 Euro).

– Aminteste-ti sa ma suni sau sa imi trimiti email daca ai intrebari: tel:0743339708, email: contact@nlpmania.ro

**

Alege unul din cele doua orase si inscrie-te chiar acum!

                       

Imediat dupa ce completezi formularul de inscriere o sa primesc un email cu datele tale.

In cursul zilei iti trimit ori eu, ori Simona datele pentru plata avansului si orice alte informatii suplimentare ai nevoie!

 

Pe curand,

Marius Simion

P.S.  Nu fa nimic pana nu citesti ce au de zis oamenii acestia! 

Nicu Lupu, Cluj-Napoca

„O cunosc pe Simona de doi ani si pot spune ca ceea ce o caracterizeaza primordial este naturaletea cu care comunica. Nu teoretizeaza excesiv si asta mi-a placut mult pentru ca  in acest fel intotdeauna exista mai mult loc pentru exercitii. Cursurile pe care le tine sunt foarte placute, stie sa rupa ritmul  foarte usor, sa te surprinda intotdeauna intr-un mod placut, astfel incat totul se invata cu zambetul pe buze, fara un efort prea mare. La cursurile cu Simona nu prea ai mare nevoie de pix pentru ca totul se invata exersand, de asemenea nu prea conteaza foarte mult starea pe care o ai cand intrii in sala, pentru ca oricum atunci cand iesi o sa ai starea pe care o are Simona de obicei: calm, fericire, incredere si siguranta ca ai pasit pe un drum bun.”

*

*             *

Vasile Draghici, Sighisoara

“Sunt Vasile Draghici din Sighisoara si am facut NLP Practitioner cu Simona Simion. Atunci cand trainerul pe langa cunostinte temeinice in domeniu, face lucrurile din pasiune, cu entuziasm si dragoste, te simti minunat si inveti usor lucruri noi. Cu Simona este asa. Ea reuseste sa iti capteze si sa iti mentina atentia intr-un mod placut, astfel incat la sfarsitul unei zile intregi de training te simti energizat. O recomand pe Simona cu caldura si incredere, ca ghid pe drumul dezvoltarii personale. La randul meu sper sa mai fac traininguri cu Simona. Iti multumesc Simona!!”

*

*             *

Diana Ramboiu, Timisoara

„De la Simona am invatat cum sa aplic strategii de geniu in viata de zi cu zi, am invatat cum sa fac ca sa castig cel mai important campionat: o viata implinita si fericita. Simona e un trainer minunat, m-a educat si m-a schimbat in bine pentru totdeauna.”

 

*

*            *

Alege unul din cele doua orase si inscrie-te chiar acum!