Sedinte Online

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

marius 1Primesc zilnic emailuri si telefoane cu solicitari pentru sedinte de coaching. Pentru ca sunt asa de multe cereri mi-am dat seama ca e o misiune imposibila sa ma implic in toate cazurile care imi cer ajutor.

In ultimii ani de cand NLP Mania a strans in jurul ei o comunitate uriasa de oameni interesati de dezvoltare personala, am crescut si noi ca echipa.  Nu am mai putut face fata singuri interesului tot mai mare al vostru, asa ca am crescut in jurul nostru oameni de calitate cu care sa continuam misiunea inceputa.

Acesti oameni sunt pregatiti sa ofere consultanta si coaching pe domenii de business si dezvoltare personala.

Oricare dintre ei te pot invata cum sa iti folosesti la maxim capacitatile, cum sa iti gestionezi cea mai valoroasa resursa – timpul, cum sa iti imbunatatesti comunicarea si sa traiesti aceea viata pe care o meriti.

Am imbinat coachingul cu puterea NLP-ului cu psihologia experientiala si inteligenta emotionala pentru ca suntem oameni practici, ne plac rezultatele si schimbarea si te ajutam si pe tine sa le obtii.

Pentru ce ai nevoie de un coach

Un coach te poate ajuta sa vezi punctele tari pe care ai uitat ca le ai.

O sa il iubesti si o sa il urasti in egala masura pentru ca are incredere in tine chiar si cand tu nu ai si nu te lasa sa te victimizezi si sa iti plangi de mila. El stie ca poti chiar daca tu ai uitat asta.

Cand lucrezi cu un coach este ca si cand ai avea cel mai bun prieten, cel mai intelept mentor, cel mai bun strateg, cel mai tare expert in marketing si cel mai mare fan al tau, toti in aceeasi persoana.

Te ajuta sa te concentrezi pe obiective si nu te lasa sa derapezi de la drumul tau.

Iti spune sincer si deschis care sunt blocajele tale si nu te menajeaza.

Te ajuta sa controlezi cele mai dificile emotii si situatii din viata ta.

Poate ce e mai important – o sa te asculte cu adevarat.

Il simti ca e acolo pentru tine si ca te poti baza pe el cand ai nevoie.

Cu un coach dezvolti un obiectiv grandios si o strategie perfecta pentru succesul tau.

Un coach iti va da sentimentul ca tu esti cel mai valoros si mai capabil om pe care il cunosti.

Un coach este omul potrivit pentru tine ca sa iti fie aproape cand toti iti sunt impotriva.

Este acolo pentru ca tu sa iti implinesti visurile si sa fii fericit.

 

Iti prezint mai jos echipa noastra de coach si iti recomand sa iei legatura cu oricare dintre ei doresti.

 

Programeaza-te pentru o sedinta cu unul din coach NLP Mania!

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row bg_type=”theme_default” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”” layer_image=”” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_image_size=”cover” bg_cstm_size=”” bg_img_attach=”fixed” parallax_sense=”30″ bg_image_posiiton=”” video_opts=”” video_poster=”” video_url=”” u_video_url=”” u_start_time=”” u_stop_time=”” bg_override=”0″][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”7228″ border_color=”grey” img_link_target=”_self”][vc_column_text css=”.vc_custom_1455008432524{margin-top: -20px !important;}”]

Nume Prenume

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text][In constructie]I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.[/vc_column_text][ultimate_modal icon_type=”none” modal_title=”Test” modal_contain=”ult-html” modal_on=”ult-button” onload_delay=”2″ btn_size=”lg” btn_bg_color=”#9b2222″ btn_txt_color=”#ffffff” modal_on_align=”center” btn_text=”Contacteaza-ma” txt_color=”#f60f60″ modal_size=”medium” modal_style=”overlay-fade” overlay_bg_color=”#333333″ overlay_bg_opacity=”50″ header_text_color=”#333333″ modal_border_width=”2″ modal_border_color=”#333333″ modal_border_radius=”0″]Text-Test[/ultimate_modal][/vc_column][/vc_row]