Mp3

Salut,

te rog sa asculti mp3-ul de mai jos si sa imi spui ce parere ai despre vocea electronica care a citit articolul.

Este o voce de computer, asa ca calitatea nu e maxima. Nu te focaliza pe detalii (e un prim test cu acel soft) ci pe senzatia de ansamblu pe care o ai cand asculti.

Vreau sa stiu daca un asemenea mp3 este util sau nu.

Daca o sa fie suficiente voturi pozitive, o sa transform articolele de pe site in mp3-uri cu aceasta voce.

Diferenta e ca un articol e inregistrat si transformat in cateva minute.Pe cand daca stau eu sa il editez fara greseala, dureaza si jumatate de zi.

 

Mp3: [download id=”11″]

Ce pare ai? Merita sa fie inregistrate cu vocea asta sau nu? Astept un comentariu si apoi voi testa mai departe sau ma voi opri.

 • silviana

  cand cineva isi freaca mainile….intr-o converastie:ori se bucura ca te-a pacalit cu ceva,sau se bucura pe bune ca a pus la cale ceva bun,ori daca isi freaca mainile in timp ce tu vorbesti,el are ceva de ascuns,e semn de nervozitate destul de periculoasa….semn ca nu stie cum sa iasa din conversatia cu tine…se simte incoltit cu ceva,se simte chiar vinovat!

 • silviana

  nu pot sa ascult tot mesajul cu vocea asta pt ca nu are inflexiuni umane!o voce umana mai si greseste….pe mine asta ma face curioasa,ma face sa ascult in continuare!acum imi dau seama ce mare diferenta e intre un corp fara suflet si unul cu sufeltLcum vorbeste unul si cum vb celalalt!:)raspunsul meu este NUl!

 • pantiru gygy

  interesant

 • Diana

  Daca tot vrei sa pui in practica ideea asta cu mp3-urile, inregistreaza-ti propria voce. Asa poti transmite mult mai mult! Daca nu e posibil, atunci prefer sa citesc eu articolele (iar varianta audio sa fie doar optionala). Probabil citesc mai repede si inteleg mai mult decat adca as asculta articolul audio si as face altceva in acelasi timp. Succes!

 • Adrianos Fidi

  e bine ca la articolele tale lungi poti asculta stand intins , dar suna cam Fad