30 noiembrie 2010 (4) 19335 vizualizari in Cuplu & Relatii Sociale

Un articol pentru barbati – cum folosesti NLP in seductie

Un articol de: Marius (contacteaza autorul)
Imagine "Un articol pentru barbati – cum folosesti NLP in seductie"

 
Bine ai revenit pe NLP Mania!
Azi iti propun o scurta prezentare facuta de un partener al nostru despre cum se foloseste NLP in seductie. Gandeste-te la seductie nu doar ca la un mod de a gasi o femeie pentru o seara, ci ca la un mod de a experimenta comunicarea.
Acest articol este  util atat barbatilor, cat si femeilor. Barbatii pot sa invete despre nevoia de emotie a unei femei, iar femeia poate sa invete despre nevoia de a cuceri a barbatului.
Multi baieti isi bat capul cu NLP-ul asta, “cum dracu sa-l aplic eu in seductie”. Confuzia provine din faptul ca NLP-ul, ca tehnica de lucru, cuprinde multe aspecte. Daca te apuci sa studiezi NLP, vei observa ca se poate aplica in multe domenii, iar fiecare domeniu la randul lui contine propriile seturi de exercitii si concepte.
***
Patterning-ul in seductie se poate aplica intr-un mod mult mai simplu, nefiind nevoie sa studiezi ani la rand. Modalitatea de baza pe care trebuie s-o aplicati este Analogia sau asocierea unor termeni sau procese relativ asemanatoare. Ross Jeffries folosea mult aceasta metoda pentru a construi patternuri in seductie.
Ce inseamna asta?

Procesul de seductie poate fi asemanator multor altor procese din viata de zi cu zi. De exemplu, poti sa-l asemeni cu un dans, cu inflorirea unui mugur,  cu polenizarea unei flori, cu un schimb de energie, cu o contopire intre doua entitati… si multe altele. Dar smecheria este sa nu vorbesti direct despre seductie, ci despre procesul asemanator seductiei.

In felul acesta, poti amplifica mult mai mult senzatiile pe care vrei ca fata sa le simta. Limita este impusa doar de imaginatia fiecarei persoane.
Mai jos aveti un pattern superb aplicat in seductie, din filmul “Don Juan DeMarco” , unul dintre filmele pe care vi le-am recomandat sa le vedeti. Patternul incepe in momentul cand Don Juan descrie un anumit tip de femeie. Observati analogia intre ce descrie el si ce simte femeia cu care sta la masa.

Ca un adevarat artist al seductiei, cum era Don Juan, asa si tu trebuie sa fii cu atentia in totalitate asupra senzatiilor pe care i le provoci unei femei prin cuvintele tale. Tot Don Juan face analogia unui artist al seductiei cu un muzician care canta la un instrument destul de rar intalnit si scump, in acelasi timp, iar maiestria lui se manifesta prin sunetele ce ies din acest instrument. La fel si tu iti imaginezi ca, pe masura ce rostesti fiecare cuvant, tot mai mult se vor accentua acele senzatii interioare de placere.
Dati si voi exemple de pattern-uri pe care le-ati aplicat si au functionat!
PS. Pentru cei care vor sa isi ascuta skill-urile in seductie, aveti ocazia perfecta in vara asta la bootcamp-urile de seductie la mare.  http://www.therealman.ro/bootcamp/
Ovidiu

Iti recomand sa citesti

Spune parerea ta

Comentarii


comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Responses to Un articol pentru barbati – cum folosesti NLP in seductie

 1. karolina says:

  ALEX ,esti ori prea tanar ori esti un don juan pt blonde tunate…..cand o sa te maturizezi o sa intelegi si semnificatia celor 2 povesti ^_^

 2. TherealMan says:

  Nu iti trebuie un autor anume pentru a studia. Trebuie doar sa-ti dezvolti creativitatea pentru a asocia metaforele din viata de zi cu zi cu procesul de seductie. Daca incerci sa citesti carti prea mutle de NLP mai mult o sa te ametesti.

 3. bogdan says:

  ce carte imi recomandati referitor la NLP si utilizarea lui in seductie? in afara de Ross Jeffries pentru ca nu i/am gasit nicio carte pana acum. Multumesc celor care imi dau un raspuns!

 4. Alex says:

  Am citit demult 2 cărţi asemănătoare acestui filmu (pe care tocmai l-am văzut), ele se numeau Cenuşăreasa şi Capra cu 3 iezi. E totul foarte frumos şi captivant pentru creier cu problema că ÎN LUMEA REALĂ Hollywood nu funcţionează, de aia nu vezi oameni cu chiloţi roşi peste iegări albaştri care să zboare.