Crește-ți acum încrederea în tine!

Cum să te simți puternic și stăpân pe viața ta!

Pachetul conține un CD cu 5 Lecții audio (format Mp3) și 7 Exerciții NLP ca să îți crești instant încrederea în tine! 

MP3 sau CD

Salut,

Sunt Marius Simion, fondatorul NLP Mania.  

Când am început dezvoltarea personală nu reușeam să leg două vorbe în fața oamenilor. Teama mea cea mai mare era că o să mă fac de râs.

Îmi era teamă să spun ce gândesc și preferam să ascult ce zic alții, doar pentru că nu aveam încredere că o să fiu luat în seamă.

Cel mai mult mă afecta când credeam că nu sunt bun de nimic. În sinea mea îmi doream să fac lucruri mari, să devin cineva și îi invidiam pe prietenii mei care păreau născuți pentru succes, erau tot timpul „pe fază”, știau ce să spună și ce să facă în orice moment. Eu mă prefăceam că sunt relaxat, că mă simt bine, că sunt „în largul meu”, dar în interior eram stresat și tensionat.

Îmi doream să scap de presiunea asta, îmi doream să fug și să evadez din viața mediocră în care trăiam, dar nu aveam nicio idee despre cum să fac asta. Nu îmi trecea prin cap că la un pas ed mine erau oameni care au fost în aceeași situație și care au trecut peste lipsa asta de încredere care mă macină zilnic.

În timp ce descopeream, pas cu pas, misterele psihologiei, am început să aplic tehnicile din cărți. Nu erau cursuri sau audiobook-uri pe atunci, doar cărți: unele bune, altele proaste.

Am învățat pe pielea mea, testând pas cu pas fiecare exercițiu, până când am găsit acele exerciții care mi-au schimbat viața.

De atunci am știut că scopul meu este să dau mai departe aceste informații celor care au nevoie de mai multă încredere în sine.

Acum am pregătit pentru tine un curs audio care te poate ajuta foarte rapid și ușor să capeți încrederea în propriile forțe.

Comanda cursul audio
"Crește-ți acum încrederea în tine!"

CD-ul conține

  • 5 Lecții de câte 25-30 de minute
  • 7 Exerciții psihologice cu efecte rapide de creștere a încrederii în sine.
MP3 sau CD

Ce conține cursul audiobook

Pachetul de curs contine un CD cu peste 3 ore de inregistrari audio. (Il poti avea acasa prin posta in format CD sau il poti descarca dupa ce ai facut comanda in format Mp3) 

In pachet ai 5 lectii despre psihologia increderii in tine (durata totala cca 1,5 ore) si 7 exercitii principale si mai multe secundare (durata totala cca 1,5 ore) pe care le-am inregistrat pentru tine! 

Ascultă gratuit cateva fragmente din lectiile teoretice ale cursului!

Exercițiile practice:

MP3 sau CD

6 motive ca să înveți împreună cu Marius Simion

Bonusuri

MP3 sau CD

Îți ofer o garanție de 200%

Sunt atât de sigur că vei îndrăgi acest material și că îți va fi de folos, încât îți ofer o super garanție. Dacă nu ești mulțumit de orice aspect al acestui audiobook, îmi dai un e-mail și îți voi returna 100% banii, fără întrebări. Și poți păstra și toate materialele.

Ce spun alte persoane care au
învățat împreună cu mine?