Concurs

Castiga un loc GRATUIT la Bootcamp  in Grecia

din 19 – 28 august 2011

 

Cum ar fi sa mergi  gratis in bootcamp cu NLP Mania in Grecia?

 

Mi-a venit ideea unui mic concurs ca sa vedem cat de activ esti online…

Premiul concursului este gratuitate la participarea in Grecia la Bootcampul  NLP Mania (afla aici detalii despre bootcamp) din luna august.

Valoarea bootcampului este de 1620 ron  si tu poti sa castigi acest premiu daca te incadrezi in urmatoarele conditii de participare:

 

  • Prima conditie este sa ai un blog personal
  • A doua conditie este sa scrii un articol in care sa povestesti cum te-au ajutat informatiile de pe NLP Mania, daca te-au ajutat:) si sa imi trimiti email cu acel articol si cu intentia ta de a participa la concurs. O sa iti raspund imediat inapoi ca sa iti confirm ca te-am inscris in baza de date.
  • A treia conditie este sa postezi pe blogul tau personal articolul scris de tine si la finalul articolului sa pui un link spre NLP Mania si sa recomanzi  vizitatorilor blogului tau sa se aboneze la Newsletter pe NLP Mania.

 

Criteriul de departajare:

  • Castigatorul locului GRATUIT in Bootcamp este blogul care are cei mai multi vizitatori care s-au abonat la Newsletterul NLP Mania.

 

Data pana la care poti sa te inscri in concurs:  02.iulie. 2011

Data cand se termina concursul si se anunta castigatorul: 10 iulie 2011

 

Iti dau si un mic ajutor pentru concurs:

 

 

Cititorii blogului tau pot sa isi descarce gratuit cartea „Poti muta muntii din loc” in momentul in care se aboneaza la newsletter si vor primi in format audio cele 7 tehnici psihologice de crestere a puterii interioare si a increderii in sine. Vezi tu ce faci cu aceasta informatie!

 

 

 

 

Mult succes !

 

Marius Simion