Dezvoltare personala si Jurnalul Generalului

Salut si bine ai revenit pe NLP Mania!

 

Am reusit sa ii iau un interviu lui Daniel Zarnescu (construimimperii.ro) despre cel mai nou si deosebit proiect de dezvoltare personala din Romania in anul acesta.

A fost un interviu distractiv si pentru ca ulterior am adaugat eu un fisier cu imagini peste ceea ce am vorbit si nu prea m-am priceput.

Informatiile sunt utile pentru ca o sa iti arate o alta imagine a strategiilor de succes, o metoda mai apropiata de tine si mai usor de pus in practica. Interviul mi-a placut si pentru ca nu am facut nicio editare audio si a fost foarte spontan modul in care am discutat cu Daniel.

Clik pe imaginea de mai jos pentru a asculta interviul.

Am uitat sa iti spun ca vorbeam pe Skype si ne-am inregistrat ca sa facem acest interviu. Asta e partea buna cu tehnica moderna! 🙂

 

Inca cateva cuvinte si apoi iti dau un link de unde poti chiar sa afli absolut toate detaliile despre Jurnalul Generalului si o poti chiar comanda (dar inainte asculta interviul).

 

Puterea deciziilor tale iti modifica destinul

Saptamana trecuta ascultam un audiobook de Anthony Robbins despre cum schimbi comportamentele si mi-a placut o mica poveste pe care el o prezenta chiar la inceputul cartii sale.

Spunea ca intr-o zi urma sa tina o conferinta si zbura cu elicopterul deasupra orasului, urmand sa aterizeze pe acoperisul unei cladiri din acelea uriase, pentru firme.

Povesteste ca, in timp ce se indrepta spre acea cladire, si-a dat seama ca exact cu 12 ani in urma lucrase exact in acea cladire ca om de la intretinere, facand curat. Acum, dupa numai 12 ani, revenea cu elicopterul personal in acelasi loc de unde plecase fara sperante, fara mai multi bani, fara mai multa putere.

Ce anume era diferit intre cel de acum 12 ani si cel din elicopter? Tot ceea ce difera era decizia lui de a avea succes.

Mi-a ramas in minte o fraza pe care ti-o spun si tie :”Viata este facuta sa fie traita, nu doar sa te pregatesti sa o traiesti!” Nu mai stiu autorul si nici nu stiu daca suna exact asa, dar sensul este acesta.

Viata ori o traiesti la maximum, cu maximum de rezultate, ori iti plangi de mila.

De cand am inceput eu propria-mi dezvoltare, am cautat tot timpul exercitii, tehnici, metode, strategii concrete care sa ma ajute pas cu pas. Am acasa sute de carti, toate subliniate si toate sifonate mai ales in paginile cu metode si exercitii. Cartile strict teoretice le am si pe ele, dar sunt intr-o cutie si nu ma intereseaza. Tot ce conteaza este sa poti sa raspunzi omului la intrebarea „CUM?”

Cum fac sa ma organizez astfel incat sa am mai rapid rezultate?

Cum se stabilesc corect obiectivele astfel incat sa nu ma sabotez singur?

Cum fac sa imi modific comportamentele ca sa fiu mai eficient?

Cum sa imi controlez emotiile si sa imi antrenez puterea mintii ?

Toate aceste intrebari si multe altele sunt cele la care mi-am dat mie raspuns si iti dau si tie.

Dar acum o luna am primit un pachet prin curier!

Stiam de la Daniel, care ma sunase cu cateva zile inainte, ca o sa primesc de la el pachetul  si stiam si ce o sa contina, dar eram curios sa vad cum arata si cum ma poate ajuta Jurnalul Generalului!

Stiam ce o sa contina pachetul pentru ca unul din bonusurile pachetului este un CD. Iar pe acel CD este o tehnica de NLP de nivel Master pe care Daniel m-a rugat sa o inregistrez.  Tehnica te ajuta sa iti amplifici constant motivatia interioara. Dar ai ascultat deja interviul si ai aflat poate despre ce tehnica e vorba.

 

Mie imi place hartia, citesc greu de pe computer, imi place senzatia pe care o am cand ating coperta fina si imi place sa trec cu degetele peste paginile tiparite sa simt parca cu varful degetelor literele, chiar inainte sa le citesc.

Imi place sa simt mirosul de tipar, cu toate ca pentru asta trebuie sa rasfoiesc cartile mele vechi.

Jurnalul Generalului este o agenda personala a ta!

Daniel a organizat materialul agendei in asa fel incat a pus pe hartie tot ceea ce ai nevoie sa faci ca sa iti asiguri succesul.

Daniel a reusit sa sintetizeze in ultimii doi ani cele mai bune strategii de succes si toata agenda e conceputa astfel incat sa te treaca pas cu pas prin toate etapele care te pot conduce spre succesul pe care ti-l doresti!

O sa vezi ca te va trece prin teste de personalitate, teste cate iti arata care e modul tau de lucru si care e cea mai eficienta strategie pentru tine. Or aceasta idee este fantastica tocmai pentru ca leaga strategiile de succes de activitatile zilnice pe care trebuie sa ti le propui sa le faci ca sa atingi acel succes.

Dar cel mai bine te las sa asculti acest interviu pe care am reusit sa i-l iau lui Daniel si in care vorbeste despre tot ceea ce a cuprins in aceasta agenda.

 

Poti sa dai clik pe butonul de mai jos si vei afla toate detaliile despre agenda JURNALUL GENERALULUI si despre ce bonusuri iti aduce aceasta agenda. De asemenea, Daniel a pus pe pagina de comanda inca cateva interviuri pe care mi-a placut sa le ascult, pentru ca sunt ale unor oameni pentru care am toata stima si pe care i-am revazut cu aceasta ocazie.

 

Mult succes!

Marius Simion

 

Ps. Astept feedback despre agenda lui Daniel daca ti-ai comandat-o deja si cum ti-a fost de folos si, bineinteles, bonusurile pe care le primesti in pachetul agendei personale.

 

 

 

Marius Simion

Marius Simion

Sunt fondatorul proiectului NLP Mania, cel mai cunoscut blog de Dezvoltare Personală prin Programare Neuro-Lingvistică din România. Sunt Master Trainer NLP, Coach WingWave, Trainer și Autor de programe de dezvoltare personală. Trimite-mi un email

Comentarii

Descarcă GRATUIT eBook + 6 exerciții (MP3)
pentru creșterea încrederii in sine

Descoperă în 6 pași simpli cum să ai mai multă încredere în tine,
mai ales în momentele care contează cu adevărat în viața ta!