Curs Master NLP

Te salut cu drag,

am scris in continuare cateva detalii despre ce contine cursul de Master NLP.

 

Inainte de orice trebuie sa iti fac un avertisment! 

Cursul de Master nu este un curs. Este o experienta de viata, o incursiune in propria ta fiinta.

Este o calatorie in care fiecare pas iti dezvaluie cine esti cu adevarat – si cine nu esti!

Experienta Master NLP te pune fata in fata cu adevaratul tau Eu. Vorbesc despre acel eu spiritual, transcendent.

Aceasta incursiune in profunzimile psihicului tau te va purta departe peste granita psihologiei clasice, in tenebrele si zonele cele mai ascunse ale psihicului tau. Acolo unde traiesc atat monstri care te inspaimanta cat si zeii care iti dau putere si cunoastere.

Experienta Masterului este una meditativa, spirituala, este oglinda in care nu ai avut inca curajul sa privesti niciodata pentru ca te vei vedea exact asa cum esti. Cu temerile tale, cu slabiciunile tale, cu puterile tale.

Master NLP nu este pentru toata lumea. Daca nu esti pregatit sa privesti in intuneric, nu vei descoperi lumina.

Dar sa deschizi ochii inconjurat de intuneric este infricosator. Este cea mai dificila si cea mai provocatoare experienta pentru tine.

Insa daca pastrezi ochii inchizi in noapte, lumina nu o sa apara niciodata. O sa traiesti toata viata cu nostalgia ca ceva mai presus de tine traieste in interiorul tau, iar tu nu ai acces la aceea putere divina pe care o detii.

Esti ca saracul care dormea pe un morman de gunoi si care nu stia ca in adanc este ascunsa o comoara.

Experienta de Master NLP este revolutionara si eliberatorie, vindecatoare – scoate la suprafata comoara, sinele tau transcendent si etern.

Ceea ce o sa urmeze in cele 7 luni de Master nu poti defini prin cuvinte, pentru ca experientele trebuie traite, nu rostite.

 

Te las acum sa studiezi ce tematica mi-am propus pentru cursul de Mastere NLP. Apoi ai butonul de inscriere la indemana. Deja s-au inscris 9 participanti din totalul de 16 cu cati vreau sa fac acest grup.

Ai la dispozitie 3 zile ca sa te decizi, apoi inchid lista.

 

 Apasa butonul de mai jos si completeaza formularul de inscriere!

 

*

*                   *

Ce concepte si informatii cheie vei invata la Master NLP

1. Meta Eul

Vei invata cum anume este structurata psihologia individuala in acord (raport) perfect cu macrocosmosul (Universul) pentru ca sa iti dai seama daca exista abateri ale psihologiei tale de la structurarea perfecta a macrocosmosului

2. Arhetipurile de tranzitie (evolutie)

Vei invata cum poti in mod simplu sa iti rezolvi orice problema cu care te confrunti apeland la structurile cele mai profunde de personalitate din subconstientul tau

3. Core Transformation

Este metoda cea mai puternica si mai avansata din NLP la ora actuala. Permite descoperirea esentei tale personale si activarea acelei esente spirituale perfecte din interiorul tau.

Este metoda NLP cu cele mai profunde transformari din cauza ca actioneaza dincolo de nivelul constient, descoperind identitatea ta necontaminata de programarile sociale, Eu-l tau real, autentic.

4. Scamatoriile lingvistice (Sleight of Mouth)

Scheme de comunicare ale celor mai mari oratori din toate timpurile, modul in care acesti experti in comunicare dadeau raspusuri, puneau intrebari, produceau schimbari de convingeri.

Dupa ce stapanesti aceste 14 metode lingvistice vei putea printr-o singura propozitie sa produci orice efect doresti tu in mintea ascultatorilor.

5. Reimprintig

Tehnica aceasta foloseste ce ai invatat la Linia Timpului dar acum vei folosi la nivel avansat. O sa te ajute sa programezi orice doresti tu sa ti se intample in viitor, sau sa te ajute sa rescrii emotiile din trecutul tau care te conduc si in prezent.

Este metoda care te face sa te rupi usor de legaturile emotionale negative ale trecutului.

6. Meta-programe motivationale

In aceasta lectie inveti care sunt tiparele de motivatie ale tale si ale oamenilor din jurul tau.

Metaprogramele sunt instrumente absolut necesare in orice negociere, dar te ajuta enorm de mult sa intelegi ce te motiveaza pe tine, ce te demotiveaza, de ce nu faci unele lucruri pe care vrei sa le faci si de ce nu te simti motivat pentru lucruri pe care ai nevoie sa le faci.

7. Constelatii sistemice

Este o metoda de a lucra cu propriul subconstient sub forma unui joc. Aceasta metoda te ajuta sa transformi orice situatie intr-o strategie de imbunatatire a propriei tale vieti.

O vei putea folosi si pentru tine, dar si pentru a ajuta alti oameni.

8. Metode de coaching

Vei invata cum sa iti construiesti un program de dezvoltare personala pentru tine dar si cum sa pui intrebari altei persoane pentru a produce schimbari majore in viata sa.

Vei invata care sunt cei 10 pasi pentru a putea transforma o problema intr-o solutie. Metodele de coaching pe care le vei invata te ajuta sa gandesti strategic, sa vezi ce se ascunde in spatele unei probleme aparente si sa gasesti usor pasii pentru a o rezolva.

Poti aplica aceste metode atat asupra problemelor si dorintelor tale, dar poti folosi aceasta metoda ca si coach, ajutand alte persoane.

9. Coaching la nivel de identitate

Completeaza ce ai invatat anterior la coaching si te ajuta sa intelegi cat de importanta este schimbarea de personalitate a unui om pentru a produce rezultatele pe care le doreste.

De asemenea vei invata cum se produce construirea (sau imbunatatirea, dezvoltarea) unei personalitati.

La inceput o sa lucrezi asupra propriei tale personalitati apoi vei putea sa ajuti si pe alti oameni sa produca schimbari profunde asupra vietii lor prin aceasta metoda.

10. Descoperirea misiunii personale

Identificarea propriei vocatii, a misiunii personale, a vocii interioare de care ai nevoie pentru a iti urma chemarea. Aceasta metoda te invata cum sa iti descoperi propria putere interioara, de care sa te folosesti ca de o ancora atunci cand ai nevoie de maximul de forta care se ascunde in subconstientul tau.

Cunoasterea propriei misiuni te ajuta sa fii stii daca ceea ce faci este potrivit pentru tine si sa iti dai seama daca esti pe drumul corect sau nu.

11. Gandirea sistemica

Este o completare a principiilor de baza ale NLP-ului si te invata acele principii care produc transformari de durata si cu impact major asupra vietii.

Sunt regulile de gandire de care are nevoie orice om sanatos psihic, echilibrat emotional, motivat, creativ.  Acest concept de gandire sistemica te ajuta sa vezi mai rapid relatiile dintre doua parti, dintre cauza si efect.

12. Panorama sociala

Intreg universul este conectat, fiecare punct din univers este in relatie cu toate celelalte puncte ale universului. Fiecare om este conectat si primeste informatii de la toti oamenii cu care a ajuns in contact si se lasa (inconstient) influentati de acei oameni.

Acest concept al panoramei sociale spune ca in personalitatea noastra si-au lasat amprenta toate personalitatile oamenilor cu care am fost in contact si i-am cunoscut, asa ca la Master inveti cum sa faci curatenie si ordine in subconstientul tau, sa nu te lasi influentat de cine nu doresti.

13.  Modelarea

Este tehnica de varf a NLP-ului. Scopul acestei metode este de a accelera enorm de mult orice proces de invatare constienta.

Modelarea inseamna invatarea unui comportament pe care cineva il face foarte bine, in cel mai scurt timp.

La curs vei invata care sunt pasii prin care poti modela rapid pe oricine, pentru ca in cel mai scurt timp sa poti face exact ce face aceea persoana pe care ai modelat-o.

14. Folosirea la nivel avansat a modelului Milton si Meta

Utilizarea intrebarilor in mod corect si a afirmatiilor din modelul milton te pot ajuta in orice situatie dificila de comunicare.

La nivel de Master vei invata cum sa le combini, sa le folosesti impreuna, sa le ridici la nivel de arta lingvistica.

Se spune ca cel care pune intrebari este cel care controleaza discutia, dar acum vei invata cum sa pui intrebari pe niveluri diferite, cum sa pui intrebari ascunse.

15. Triunghiul mortii

Acest concept o sa iti explice de ce unii oameni sunt tot timpul victime, in timp ce altii sunt cei care isi asuma rol de salvator sau agresor.

In momentul in care vei intelege acest triunghi al mortii o sa poti sa ajuti cu adevarat pe cineva.

Cunoasterea triunghiului mortii iti permite sa iti dai seama daca tu esti intr-o pozitie de victima sau de agresor sau salvator si ce ai de facut ca sa fii neutru, ca sa poti sa scapi din acest triunghi distructiv.

16. Contruirea de tehnici NLP

La nivel de Master NLP vei putea sa iti construiesti si sa modifici tehnicile NLP pentru a rezolva situatii noi.

Vei invata care elemente ale tehnicilor NLP se pot modifica, care trebuie sa ramana neschimbate si cum poti sa le combini astfel incat sa aiba putere de transformare asupra ta si a altor oameni.

Apasa butonul de mai jos si completeaza formularul de inscriere!

*

*                   *

Care sunt abilitatile unui Master NLP

1. vei putea sa iti identifici usor etapa de evolutie  in rezolvarea unei probleme si sa stii exact care e etapa urmatoare (atat pentru tine cat si pentru orice alta persoana)

2. vei putea sa iti dai seama care este nivelul neuro-lingvistic unde exista un blocaj intr-o simpla comunicare verbala sau in scris

3. vei putea sa comunici la nivel de excelenta in orice situatie, fara sa mai intampini niciodata obstacole si blocaje din partea celui cu care vorbesti.

4. vei dobandi capacitatea de convingere pe care majoritatea oamenilor nici nu viseaza ca ar exista, prin utilizarea a 3 piloni de baza: metaprograme motivationale, metamodel + milton utilizate impreuna, scamatoriile lingvistice (modele de comunicare avansate)

5. vei putea sa iti descoperi motivatiile tale profunde date de vocatia sau misiunea vietii tale si sa te folosesti de vocea interioara pentru a te simti tot timpul puternic si motivat

6. vei putea sa iti descoperi Eu-l autentic, sa te redescoperi pe tine in spatele tuturor programarilor sociale si educationale

7. vei putea sa activezi la vointa starea de Flux creativ pentru a gasi cele mai bune cuvinte, cele mai eficiente strategii, cele mai valoroase idei

8. vei intelege si vei utiliza eficient metodele de coaching individual si de grup, pentru a putea sa produci schimbari in tine sau in oamenii din jur

9. vei putea sa intelegi in mod corect cand si cum trebuie sa actionezi, dar si cand nu trebuie sa actionezi pentru a produce efecte si vei putea sa actionezi cu adevarat ecologic.

10. vei invata cum sa iti opresti gandurile si sa intri in contact cu esenta ta spirituala, cu Eu-l tau autentic pentru a te energiza de la sursa personalitatii tale.

11. vei invata cum poti sa te auto-motivezi cu cea mai puternica tehnica de motivatie pe care o detine NLP-ul.

12. vei putea sa modelezi rapid orice metoda folosita de cineva pentru a obtine si tu acele rezultate, astfel nimic nu va mai sta vreodata in calea dorintelor tale.

13. vei putea sa iti pui actiunile si comportamentele tale in acord cu misiunea ta personala, iar prin acest lucru sa obtii linistea si implinirea interioara.

14. vei putea sa traiesti in mod autentic toata experienta vietii tale, eliberandu-te de conditionari si de falsele reguli sociale, pentru ca sa te simti liber si implinit.

 

Apasa butonul de mai jos si completeaza formularul de inscriere!

*

*                   *

Ce deosebiri majore sunt intre Practitioner si Master NLP

Daca nivelul de Practitioner este axat pe tehnici care trebuie aplicate de fiecare in parte, la nivel de Master o sa insist mai mult asupra viziunii pe care tu o ai despre 3 lucruri:

1) viziunea ta despre lume si viata

2) viziunea ta despre tine si despre ceilalti oameni

3) viziunea ta despre relatiile de succes sau esec dintre tine si lume

Aceasta schimbare vreau sa ti-o transmit si tie, iar toate conceptele pe care le-am strans pentru acest curs au ca scop sa produca aceasta schimbare de viziune, care sa iti permita sa schimbi orice doresti la tine sau la oameni.

Elementul de ecologie pe care l-ai invatat la Practitioner este acum chiar mai important, pentru ca schimbarile pe care le doresti, vei avea puterea sa le produci doar prin cuvinte, fara sa te folosesti de tehnici si exercitii ca cele de la Practitioner. Asa ca ecologia o sa fie un element pe care il vom exersa chiar si mai mult acum.

O alta diferenta majora este faptul ca inveti mult mai multe lucruri despre cum poti sa ai impact si sa ajuti si alti oameni. Vei stapani la perfectie arta comunicarii si metodele de coachig, de consiliere, de reincadrare, pentru a putea sa schimbi perspectivele de gandire.

Ca si arhetip, la nivel de Practitioner am incercat sa te transform intr-un Razboinic, care munceste si lupta pentru a putea sa rezolve o problema. La nivel de Master facem impreuna trecerea spre nivelul de Magician.  La nivel de Master o problema nu este pur si simplu o problema, ea poate sa fie un mesaj ascuns al subconstientului, un cadou care ti-a iesit in cale si pe care trebuie sa il intelegi si sa il folosesti in avantajul tau.

La Master vei invata cum sa transformi orice problema intr-o sursa de putere pentru tine si pentru oamenii din jur. Vei deveni un Magician care produce schimbari doar prin prezenta lui acolo, uneori doar printr-un  singur cuvant sau gest.

Probabil ca sunt mult mai multe diferente, dar acestea mi-au venit acum in minte. O sa intelegi in timpul cursului de Master ca acest nivel nu se bazeaza doar pe informatii si tehnici noi, ci pe o noua viziune asupra vietii, iar trecerea de la Razboinicul de acum spre Magicianul de maine o sa o facem impreuna, o sa iti fiu alaturi la fiecare pas.

*

 *                  *

Unde se tine cursul, Costuri, Conditii de inscriere

Asa cum deja stii, cursul o sa fie tinut in Timisoara, Bucuresti, Iasi.  In formularul de inscriere vei putea alege oricare dintre cele trei orase.

Costul pe modul este de 140 Euro, iar cursul este impartit in 7 module. Fiecare modul o sa fie cu durata de doua zile, sambata si duminica, de la ora 10.00 la ora 18.00.

In cazul in care vrei sa faci plata completa a cursului, beneficiezi de o reducere de 10% din valoarea intregului curs.

Pentru a putea participa la cursul de Master NLP conditia este ca anterior sa fii studiat tehnicile de NLP Practitioner la un curs acreditat.

P.S. Orice intrebari ai despre Master NLP te rog sa imi trimiti un mesaj prin formularul de mai jos si iti voi raspunde cat pot de repede.