NLP: Descopera puterea de a fi invingator!

                                         Despre ce o sa citesti:

Am facut o schimbare uriasa in sistemul de dezvoltare personala prin NLP (programare neuro-lingvistica) si te invit sa citesti cum am inclus aceasta schimbare in cele 2 cursuri de NLP Practitioner care incep acum. 

Primul curs o sa inceapa in Cluj-Napoca in 23 Noiembrie (doar 12 locuri mai sunt libere), iar al doilea in Timisoara din 7 Decembrie (doar 16 locuri mai sunt libere). 

Citeste in continuare ce am adaugat la cursul de NLP ca sa fie cel mai bun curs pe care il stiu la ora actuala in domeniul dezvoltarii personale! 

Atentie! Cursurile au doar 20 de locuri disponibile  ca sa putem lucra interactiv cu toata lumea! Asa ca te rog sa decizi azi daca vrei sa iti pastrez un loc!

*

*                 *

Cuprins: (mergi direct la…)

De ce nu am fost multumit de rezultatele cursurilor
 
Schema cu tot ce inveti la un curs de NLP 
 
Prezentare video a celor 7 module de NLP
 
Cele cinci schimbari care conduc la rezultate rapide
 
Detalii despre trainer (Simona Simion)
 
Testimonial (ce spun cursantii despre Simona)
 
Pret, durata, conditii de inscriere

*

*              *

Scurta introducere

Anul acesta se implinesc 15 ani de cand am auzit pentru prima data de NLP.  Inca nu aparusera decat una sau doua carti in limba romana care sa vorbeasca despre NLP sau despre dezvoltare personala la vremea aceea. 

De atunci, am inceput sa citesc si sa caut toate aceste informatii pe care tu le gasesti pe NLP Mania de cand am infiintat site-ul.

Vreau sa iti spun un mic secret despre NLP. Multi traineri se lauda ca dupa ce faci cursul de NLP o sa poti face exact ce fac ei, o sa poti avea succes in absolut orice, o sa poti convinge pe oricine, o sa ai incredere in tine uriasa, o sa poti schimba oamenii din jurul tau si o sa poti deveni cea mai buna varianta a ta.   

In general, trainerii de NLP iti spun ca NLP-ul este suficient.  Dar ei uita sa iti spuna si cate zeci sau sute de carti au citit, cate sute de ore de cursuri au facut si prin cate esecuri au trecut ca sa ajunga asa de buni in ceea ce fac.

Dupa 15 ani de citit si exersat tehnicile de NLP si de dezvoltare personala, vreau sa iti spun ca lucrurile nu sunt asa de simple cum ti-au fost “vandute”. Daca e sa fiu complet sincer cu tine, nici nu mai stiu cate cursuri si traininguri am facut in ultimii ani, nu pot sa numar cartile pe care le-am citit si documentarele pe care le-am urmarit despre psihologie si dezvoltare personala.

Nu pot sa te mint si sa iti zic ca e nevoie doar de 130 de ore ca sa devii perfect. Cam atat dureaza un curs de NLP pentru primul nivel.

Ma doare cand vad ca li se spune oamenilor ca 130 de ore de curs sunt suficiente pentru dezvoltarea lor. 

*

*            *

De ce nu am fost multumit de rezultate

Prefer sa nu las goluri in formarea unui om, asa ca am pus la punct impreuna cu Simona un sistem complet diferit de aplicare al NLP-ului, un sistem asa de diferit, incat schimba complet imaginea NLP-ului in Romania.

Sa nu ma intelegi gresit! Cursul de NLP Practitioner il consider cel mai bun din lume in dezvoltarea personala. Pentru mine, a fost ca o trezire la viata, ca o a doua nastere. Pur si simplu, este complet si contine tot ce e necesar in dezvoltarea ta. 

Insa ce adaugam noi este implicarea personala! Intre module se face prea multa pauza, iar oamenii isi pierd motivatia cu cat trec zilele. Asa ca am vindecat aceasta problema prin 5 schimbari majore pe care le-am adus acestui curs.  

Inainte sa iti arat care sunt acele 5 schimbari majore pe care le-am inclus, vreau sa vezi cum arata cursul de NLP Practitioner asa cum este el gandit si acceptat la ora actuala in toata lumea si e practicat de sute de mii de oameni chiar in aceasta forma. 

*

*              *

Prezentarea celor 7 module de NLP Practitioner in detaliu

Acest curs de NLP Practitioner (nivel incepator) este acreditat de catre Asociatia Romana de NLP, dar si de Asociatia Europeana de NLP.

                         

Aceasta acreditare o sa insemne pentru tine doua diplome la finalul celor 7 module. O diploma pentru uz international, iar alta pentru uz national. Ambele diplome te vor ajuta sa demonstrezi abilitatile tale.

Exista o tematica standard, care se foloseste in toata lumea la acest nivel de incepator in NLP. Aceasta tematica este ea insasi o opera de arta in dezvoltarea personala!

Imagineaza-ti ca exista sute sau mii de cursuri de dezvoltare personala, fiecare om care se trezeste dimineata are libertatea sa compuna un curs prin care sa te ajute sa te dezvolti. Dar doar acest curs de NLP a reusit sa treaca proba timpului, sa fie standardizat la nivel international, sa fie folosit in acelasi mod de sute de mii de oameni care au avut rezultate spectaculoase in viata lor.

Exista o moda acum cu dezvoltarea personala, dar NLP Practitioner contine tot ceea ce ai nevoie ca sa pui bazele in dezvoltarea ta. Nimic nu e lasat pe dinafara, tot ce e cu adevarat important a fost inclus.

Ti-am facut o schema care o sa te lamureasca rapid ce o sa te invat la acest curs:

Aceste informatii fac parte din NLP Practitioner, dar pe langa ele am adaugat multe alte lucruri noi si esentiale pentru dezvoltarea ta completa, pe care ti le prezint imediat.

*

*            *

Am facut in primavara 3 filme de prezentare cu tot ce contine cursul de NLP Practitioner. Aceste tematici sunt standardizate, iar filmele au iesit foarte bine, cu multe detalii de prezentare.

Asa ca te rog sa le vezi si sa fii atent la ce iti explic acolo in fiecare modul in parte.

PREZENTARE VIDEO A CELOR 7 MODULE DE CURS (apasa pe butoanele de mai jos)

    

 

*

*            *

Cele cinci schimbari care conduc la rezultate

Singura limita a acestui curs era ca nu este suficient timp in zilele de curs ca sa practici tot ce se poate, sa exersezi si sa experimentezi cat mai mult. Iar cand ziua de curs se incheie, trainerul pleaca la alt curs, iar tu ramai cu gustul dulce a tot ceea ce ai invatat si iti juri ca maine incepi sa aplici ce ai aflat in weekend.

Dar vine ziua de luni si uiti de promisiunea ta, pentru ca nu e nimeni care sa te impinga de la spate, iar urmatorul modul este tocmai peste o luna.

Asta iti scade motivatia si trece o luna in care aplici doar 10% din ceea ce ai invatat la modulele care au trecut. Apoi vine urmatorul modul si te simti vinovat ca ai facut prea putin si iar iti promiti ca o sa aplici mai mult.

Cu cat practici mai des ceea ce inveti la curs, cu atat mai repede apar transformarile in viata ta.

Asa ca am facut 5 schimbari care sunt unice pana acum la cursurile de NLP din tara, in aceasta forma.

Aceste schimbari o sa iti asigure tie motivatia si o sa iti duca la maxim capacitatile tale de dezvoltare.

Cele 5 schimbari majore sunt de fapt cheia pentru atingerea excelentei! Scopul lor este sa te motiveze sa te transformi, sa te inspire si sa te impinga de la spate cand ai nevoie.

Vreau sa iti las tie puterea de a alege daca sunt potrivite aceste schimbari pentru tine si te rog sa le citesti in continuare:

 

*

*             *

Schimbarea numarul 1: Bonus (14 lectii in plus) 

Dupa toate cursurile pe care le-am tinut, am invatat ceva important. E prea multa pauza intre module si scade motivatia de a face transformari.

La NLP se face o luna de pauza intre intalnirile pentru curs.  Asa ca de acum inainte o sa facem NLP fara aceste pauze. 

Cursurile le programez o data pe luna, dar in saptamanile care sunt intre cursuri vei primi materiale de studiu, care sa iti completeze adevarata ta cunoastere despre psihologie si despre NLP.

Aceste materiale le-am gandit impreuna cu Simona si o sa fie in format text (PDF) si/sau audio (exercitiile practice) si le vei primi de 2 ori pe luna pe e-mail.  

Lista acestor materiale Bonus pe care le vei primi intre cursuri o poti citi mai jos:

(Retine ca aceste materiale le vei primi prin e-mail, in perioada dintre modulele de curs, dar ca va trebui sa le exersezi si sa rezolvi temele pe care le vei primi)

 1) Cele 7 obstacole ale vinovatiei care iti opresc dezvoltarea personala

 2) Metode naturale pentru a scapa de oboseala mintii si pentru a avea energie

 3) Exercitii pentru amplificarea puterii de concentrare si memorie pe termen lung

 4) Exercitiu de relaxare si meditatie pentru descoperirea vocatiei si a talentelor

 5) Dezvoltarea fortei privirii pentru a avea charisma si putere de convingere

 6) Exercitiu pentru a scapa de lene si pentru amplificarea motivatiei si vointei

 7) Cum sa controlezi complet vocea ta interioara critica sau deranjanta

 8) Exercitiu practic pentru incredere in tine cand trebuie sa vorbesti in public

 9) Cum gandeste un terapeut sau un coach ca sa ii ajute pe cei din jur

10) Cum poti sa te motivezi pe tine si sa ii motivezi pe cei din jurul tau

11) Cum sa iti gasesti scopul cel mai inalt din viata ta, ce anume te implineste

12) Cum poti imbunatati compatibilitatea emotionala in relatia de cuplu

13) Cum sa iti antrenezi cele 3 tipuri de inteligenta (mentala, emotionala, spirituala)

14) Transformarea ta rapida intr-un om cu putere de influenta in cercurile sociale 


*

*              *

Schimbarea numarul 2

Pe site (NLP Mania) o sa existe o pagina speciala de forum, unde o sa discutam tot timpul exercitiile si o sa raspundem la intrebari intre module. Scopul este ca zilnic sa aplici macar putin din ceea ce inveti, ca la finalul cursului sa poti stapani complet tot ce ai invatat la curs.

Aceasta pagina o sa fie parolata si vei primi parola la primul modul de curs. Doar tu si grupul tau de colegi veti avea acea parola, asa ca toate discutiile o sa fie urmarite si completate doar de colegii de curs.

Dupa 7 module de curs in care lucram exercitii practice, vei stapani perfect toate capacitatile de baza ale dezvoltarii personale.

 

*

*            *

Schimbarea numarul 3

Poate schimbarea cea mai importanta pe care o facem de acum inainte este ca scoatem NLP-ul din sala de curs si il aducem in viata de zi cu zi.

Am dezvoltat un program de exercitii care iti va permite sa aplici zilnic in viata ta privata sau profesionala exercitii si tehnici de NLP si psihologie practica, ca sa iti imbunatatesti rapid relatiile sociale, comunicarea cu cei din jurul tau, pozitia sociala si modul in care esti perceput in societate. 

Toate aceste lucruri vor incepe chiar de la primul modul, iar pe parcursul celor 7 module o sa intram in profunzimea secretelor care tin de psihologia succesului personal.

Baza in acest proces consta in vindecarea si acceptarea trecutului si concentrarea pe prezent si viitor.

Pentru aceasta o sa inveti o tehnica care provine din spiritualitatea sud-americana si are efecte puternice pentru refacerea legaturilor emotionale distruse.

 

*

*            *

Schimbarea numarul 4

Degeaba esti foarte bun la ceva daca nu ai talent la a te “vinde”. In cadrul cursului am inclus elemente de marketing personal (“personal branding”), cu alte cuvinte o sa inveti cum anume sa iti construiesti o imagine potrivita, in acord cu scopurile tale si cu modul in care vrei sa te priveasca si sa te cunoasca lumea.

Ca orice om, si tu ai talentele tale care sunt unice, doar ca nu le-ai explorat pana acum in profunzime sau nu stiai ca exista. Acum o sa scoatem la suprafata aceste talente si o sa inveti cum sa le pui in valoare.

Vei invata cum sa te folosesti de NLP ca sa ai succes in cariera si sa poti evolua profesional si financiar, in asa fel incat sa ajungi sa fii independent din toate punctele de vedere.

La finalul cursului, vei constata ca esti cea mai atractiva persoana pe care prietenii tai o stiu, vei invata cum sa iti pui in valoare umorul si spontaneitatea si cum sa te faci apreciat de oricine, in cel mai scurt timp.

 

*

*            *

Schimbarea numarul 5

Dezvoltarea personala prin NLP este educarea mintii tale si a actiunilor tale ca sa poti avea succes in orice iti doresti. Iar aceasta inseamna ca ai nevoie sa te cunosti exact asa cum esti, sa primesti feedback corect si obiectiv ca sa stii ce ai de imbunatatit la tine. Dar cand primesti feedback de la oamenii care gandesc si ei ca si tine, care sunt colegii tai si devin prietenii tai, este mult mai usor si mai placut sa evoluezi.

Asa ca am pus la punct un mod de lucru in echipe, astfel incat tu sa-i sustii si sa-i motivezi pe colegii tai, iar ei sa te sustina si sa te motiveze pe tine, sa primesti si sa oferi feedback corect si constructiv, dupa metodele NLP (o sa inveti la modulul 1 cum se ofera corect feedback, fara sa ranesti, in mod constructiv si empatic).

 

*

 *                *

Pentru cine NU este acest nou program de dezvoltare personala (NLP)

Daca te gandesti ca vrei un program lent si usor de transformare, care sa te ajute sa te transformi pana faci 90 de ani, atunci acest curs nu e pentru tine.

Daca iti doresti doar sa stai pe margine si sa observi ce invata altii, iar tu doar sa inveti teoretic fara sa aplici in viata ta noile exercitii, atunci nu este pentru tine acest curs.

Daca vrei sa folosesti tehnicile de NLP ca sa manipulezi oamenii din jur, atunci nu este pentru tine acest curs pentru ca nu o sa te invat cum sa manipulezi pe nimeni, ci doar cum sa opresti manipularea altora.

Daca iti doresti sa faca altul schimbari in viata ta, iar tu sa astepti fara sa faci nimic, atunci acest curs nu este pentru tine.

*

*            *

Pentru cine este acest curs de NLP Practitioner

NLP este pentru cineva care si-a propus sa nu se lase impins de la spate de vointa altora, ci vrea sa aiba propria vointa.

Daca iti doresti sa iti stapanesti tu gandurile si emotiile si sa nu te stapaneasca ele pe tine, atunci acest curs e perfect pentru tine.

Daca vrei sa nu te poata nimeni minti si sa isi ascunda intentiile sau sa te manipuleze emotional si sentimental pana cand cazi in depresie, atunci acest curs te invata tot ce ai nevoie ca sa reusesti in relatiile personale, de orice fel.

Este pentru tine acest curs daca doresti sa afli mai multe despre tine si despre psihicul tau sau daca doresti sa iti transformi ceva ce nu iti place la tine, din punct de vedere al personalitatii tale.

*

*            *

Cine este trainer pentru cursul de NLP Practitioner

Simona Simion, Master Trainer NLP 

O stii deja pe Simona din materialele audio pe care le-a inregistrat pe site si din Bootcampurile pe care le-am organizat amandoi.

Iti recomand sa iei legatura cu ea daca ai nevoie de informatii suplimentare pentru cele doua orase de curs (Cluj si Timisoara).

Datele ei de contact sunt: 0749250974, simionsimona74@yahoo.com

Iti dai seama ca as fi subiectiv sa vorbesc eu despre Simona, asa ca te las sa citesti ce au de spus cursantii ei despre cum s-au simtit la cursuri cu ea!

*

*             *

Ce spun cursantii despre Simona

Diana B. – Timisoara 

“O recomand ca trainer NLP Practitioner pe Simona Simon pentru ca incurajeaza creativitatea, practica foarte eficient tehnicile NLP (exercitiile facute cu ea au avut impact puternic asupra mea), e deschisa, calda si atmosfera la curs e una degajata. Creativitate la maximum! Ma bucur ca am fost la curs. Niciodata, doar citind exercitiile si informatiile respective, nu le-as fi inteles asa de bine, la un nivel asa profund.”

*

*            *

 

Maria Mircean, Cluj-Napoca

“Acum dupa ce te cunosc, as spune tuturor care doresc sa faca acest curs de NLP Practitioner ca esti cea mai potrivita persoana pentru asta, deoarece esti calda, prietenoasa si apropiata de oameni si stii sa transmiti cunostintele pe care le ai intr-un mod foarte placut, nu scortos ca la scoala. Te pup si abia astept sa ne vedem! “

*

*            *

Daniel Zarnescu, Bucuresti (www.construimimperii.ro)

“Simona este ca un virus (in sensul bun). Se baga in sufletul tau, incet, dar sigur si te vindeca de nerealizarile pe care le simti si de lipsa de iubire pe care ai resimtit-o in viata. Ca trainer, este ca un explorator. Cauta lucrurile bune din oameni, le scoate in evidenta si le cultiva.”

*

*          *

Simina Faraon, Timisoara 

“Doar ce am terminat cursul de NLP Practitioner si daca la inceput eram timida si cu multe frustrari care nu imi permiteau sa fac o gramada de lucruri, acum stiu sa spun ce vreau, stiu ca fiecare intelege lucrurile in felul sau si trebuie respectat pentru asta. Sunt mult mai sigura pe mine, mai impacata cu tot ce s-a petrecut pana acum in viata mea si in acelasi timp ma simt pregatita pentru tot ce va veni. Am invatat sa am incredere in mine, am invatat ce inseamna o echipa adevarata si cat de bine e sa te  simti ca intr-o familie cu oameni pe care ii vezi o data pe luna! Mi-am dorit foarte mult sa fac acest curs, deoarece simteam ca ma va ajuta mult. Acum pot sa spun ca m-a ajutat mai mult decat credeam!”

*

*            *

 Flori Todica, Cluj-Napoca

“Privitor la curs, pot sa iti spun, Simona, ca a fost extrem de bine dozat ca forma, continut si prezentare. Am primit informatii de buna calitate, am invatat si descoperit concepte noi, tehnici de autocunoastere si evolutie deosebit de valoroase pentru orice persoana dornica de transformare personala. Flexibilitatea si adaptabilitatea ta la provocarile avute aproape in fiecare modul si cele la comportamentul nostru de cursanti distrati, vorbareti ori visatori au fost elementele pe care eu le-am apreciat in mod deosebit. Cu alte cuvinte, draga mea, te afli pe drumul cel bun, esti un trainer excelent de la care am avut ce sa invat si de care vorbesc cu placere ori de cate ori am ocazia.”

*

*              *

  Neli Crisan, Cluj-Napoca

“Nu stiu daca este cineva mai potrivit de a transmite mesaje pozitive si ganduri bune. Simona  este trainerul a carui frumusete fizica si sufleteasca se suprapune perfect pe ceea ce transmite cursantilor sai. Este aproape  un an de la primul curs cu Simona si vocea ei calda ma ghideaza si acum, de cate ori fac un exercitiu sau aplic o tehnica invatata la cursul ei de NLP.”

*

*             *

 

Pret, durata, conditii de inscriere

Cursul de NLP Practitioner dureaza 7 module, cate un modul pe luna. 

Programul este urmatorul:

Vineri: 18.00-20.00  |  Sambata: 10.00 – 18.00 (cu pauza de masa)  | Duminica: 10.00 – 15.00 (cu pauza de masa)

Costul primului modul va fi de 95 de euroiar al modulelor 2 – 7 va fi de 120 de euro, fiecare.

(Plata se face la fiecare modul in parte, exceptie suma de avans – pentru rezervare – care trebuie platita inainte de curs)

Conditii pentru participare

Fiecare curs are un numar de 20 participanti. Locurile se ocupa in ordinea inscrierilor, cronologic. Pentru a confirma inscrierea ta este nevoie sa achiti un avans minim de 50 euro din costul primului modul de NLP.

In momentul in care trimiti e-mail pentru inscriere, o sa primesti in aceeasi zi o confirmare si datele pentru plata avansului si confirmarea locului tau.

*

*              *

Cand incepe cursul:

In Cluj-Napoca data de incepere a primului modul este: 23 Noiembrie

In Timisoara data de incepere a primului modul este: 7 Decembrie

Apasa pe butonul cu Orasul unde doresti sa participi (Cluj sau Timisoara) la curs si o sa intri in pagina de inscriere!

                       

 

*

*              *

SA FACEM UN REZUMAT 

 

– Incepe cel mai bine structurat curs de dezvoltare personala care exista in lume la ora actuala!

– Cursurile o sa fie in TIMISOARA si CLUJ, iar trainerul tau o sa fie Simona

– Sunt 7 module, cate un modul pe luna, in weekend de la 09.00 la 18.00

– Cursul este acreditat de Asociatia Europeana de NLP si de Asociatia Romana de NLP

– Costul unui modul este 120 euro, plata se face la fiecare modul. Exceptie primul modul care costa doar 95 euro.

– Pentru inscriere trebuie sa selectezi un oras unde vrei sa faci cursul si sa imi trimiti un email cu datele tale, apoi vei primi informatii pentru plata avansului (in valoare de 50 Euro – se scad din costul primului modul de curs).

– Aminteste-ti sa ma suni sau sa imi trimiti e-mail daca ai intrebari: tel:0743339708, email: contact@nlpmania.ro

*

*            *

Mergi la….

De ce nu am fost multumit de rezultatele cursurilor
 
Schema cu tot ce inveti la un curs de NLP 
 
Prezentare video a celor 7 module de NLP
 
Cele cinci schimbari care conduc la rezultate rapide
 
Detalii despre trainer (Simona Simion)
 
Testimonial (ce spun cursantii despre Simona)
 
Pret, durata, conditii de inscriere
 

Marius Simion

Marius Simion

Sunt fondatorul proiectului NLP Mania, cel mai cunoscut blog de Dezvoltare Personală prin Programare Neuro-Lingvistică din România. Sunt Master Trainer NLP, Coach WingWave, Trainer și Autor de programe de dezvoltare personală. Trimite-mi un email

Comentarii

  • Eu as vrea sa merg la Cluj Napoca. Mi se par niste lectii super aplicate si ma bucur ca in sfarsit sunt si in Cluj.

Descarcă GRATUIT eBook + 6 exerciții (MP3)
pentru creșterea încrederii in sine

Descoperă în 6 pași simpli cum să ai mai multă încredere în tine,
mai ales în momentele care contează cu adevărat în viața ta!