O relansare de carte si un backstage al NLP Mania

Anul acesta, prin primavara, sotia mea s-a inscris si ea la un curs de NLP. Intr-una din zile, vine acasa entuziasmata la maximum! Eu banuiam ca a invatat ceva spectaculos la curs, dar ea imi spune ca a cunoscut o persoana deosebita – o fata – cu care a inceput sa vorbeasca despre – ce credeti ? – despre partenerii lor. Adica Simona ii povestea Florinei ce planuri am eu, iar Florina ii povestea Simonei ce activitati si planuri avea Pera.
A durat cam o luna pana cand sa reuseasca cele doua fete sa ne aduca pe mine si pe Pera la aceeasi masa.
Din primul moment, mi-am dat seama cat de complementare erau ideile noastre. Am inceput sa concepem impreuna Nlp Mania, inca fara sa avem un nume si o idee clara, bazandu-ne pe experienta mea practica in domeniul trainingului si a dezvoltarii personale.
Activitatea lui Pera este deja cunoscuta de multi oameni si deja sunt multi care au pentru ce sa ii multumeasca. A inceput inca de cand era student la Psihologie sa administreze doua site-uri: www.artaseductiei.ro si www.personalitatealfa.com, iar apoi a editat cele doua carti ale sale pentru care merita felicitari: “Arta seductiei – cum sa ai succes cu femeile si cu tine insuti” si “Personalitate Afla – Personalitate pentru viata de zi cu zi”.
Acum “Arta seductiei – cum sa ai succes cu femeile si cu tine insuti” este la a treia relansare. Cartea este scrisa in stilul caracteristic lui Pera: spune lucrurilor pe nume fara ocolisuri.
Ce este interesant in carte – si asta datorita stilului autorului – este faptul ca te implica direct, ai senzatia ca esti acolo atunci cand Pera s-a indragostit si cand a fost refuzat.
Inveti apoi din experienta lui Pera cum a reusit sa isi schimbe atitudinea si cat de mult a contat aceasta pentru a reusi sa faca prima fata sa se indragosteasca de el.
Mai multe nu o sa iti povestesc, te las pe tine sa descoperi metodele si atitudinile de viata care i-au folosit lui Pera si care sigur o sa iti foloseasca si tie!

Pentru mai multe detalii, acceseaza direct pagina speciala a cartii “Arta seductiei – cum sa ai succes cu femeile si cu tine insuti”.

Marius

Marius Simion

Marius Simion

Sunt fondatorul proiectului NLP Mania, cel mai cunoscut blog de Dezvoltare Personală prin Programare Neuro-Lingvistică din România. Sunt Master Trainer NLP, Coach WingWave, Trainer și Autor de programe de dezvoltare personală. Trimite-mi un email

Comentarii

Descarcă GRATUIT eBook + 6 exerciții (MP3)
pentru creșterea încrederii in sine

Descoperă în 6 pași simpli cum să ai mai multă încredere în tine,
mai ales în momentele care contează cu adevărat în viața ta!